Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Δηλώσεις των Εκπροσώπων της Διοργανώτριας Αρχής

Ο κ. Δ.Αλεξάκος
Ο κ. Δημήτρης Αλεξάκος, πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας και επικεφαλης της διοργάνωσης του FInal Four της Αμφίκλειας δήλωσε σχετικά με τη διοργάνωση:
"Για φέτος κάναμε ένα πλάνο των οργανώσεων που έχουμε για να τις απλώσουμε σε όλη την Κεντρική Ελλάδα. Διαλέξαμε την Αμφίκλεια γιατί αφενός έχει ενδιαφέρον ως προορισμός και αφετέρου για να αναδείξουμε το άθλημα στην ευρύτερη περιοχή. Συμφωνήσαμε λοιπόν και ήρθαμε εδώπου είναι πολύ όμορφα.
Να μην παραλείψω να πω ότι είμαστε εδώ και για ένα λόγο ακόμη: ξέραμε ότι εδώ υπήρχαν άνθρωποι που θα στήριζαν την οργάνωση, κάτι που ήδη έχει συμβεί. Οφείλωνα τους ευχαριστήσω για την προσπάθεια που καταβάλλουν.
Ο κ. Χ.Βογιατζής
Η φιλοξενία είναι άριστη, μας δέχθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη και ανέλαβαν πολλές πρωτοβουλίες που εμείς λόγω αποστάσεως δεν θα μπορούσαμε να καταφέρουμε. Ειλικρινά μένουμε υπόχρεοι..."
Ο κ. Χρήστος Βογιατζής, μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και Γ.Γ. της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας δήλωσε:
"Το Δ.Σ. της ΕΟΠΕ αποφάσισε το βόλλευ να μπει στο σχολικό αθλητισμό και παράλληλα να αναπτύξει το mini-volley, για να διαφημίσουμε το άθλημα. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώθηκε και αυτό το τουρνουά στην Αμφίκλεια, για το οποίο ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία..."
Ο πρόεδρος του Α.Σ. ΔΙΟΝΥΣΟΣ Λουκάς Κόλιας, με τον πρόεδρο και το Γραμματέα της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου